Popets ofegats amb favetes babi i allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de popets congelats 40/60
- 600 grams de favetes babi, congelades
- Aigua
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Una branca d'àpi
- Dos alls pelats, sense el cor
- Dos rovells d'ou
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Una escorredora
Un morter amb la seva mà
Elaboració
Primerament, en el morter amb els dos alls i els ous, fem un allioli, i el reservem.
Tot seguit, en una cassó amb: aigua, sal, una branca d'àpi, i dues fulles de llorer, posem a coure les favetes. Quan són cuites, les escorrem i les reservem, tot guardant una mica del brou de la cocció.
Seguidament, en una paella gran amb un rajolí d'oli, saltegem els popets, fins que veiem que són cuits.
Tot seguit, els fiquem a la cassola juntament amb les favetes, afegim quatre cullerots d'allioli, ho remenem tot ben remenat, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.