Paella d'arròs amb tripa i cocotxes de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cullerots de marca per paelles( la podeu trobar a les meves receptes)
- Fumet de peix( el trobareu a les meves receptes)
- Un picada feta amb: oli, alls i julivert
- 400 grams de tripa de bacallà
- 400 grams de cocotxes de bacallà
- Aigua
- Sal
- Una fulla de llorer
- Un tròs d'àpi
- 500 grams d'arròs Montsia, tipus bomba
5 racions
Utensilis
Una paellera per sis racions
Un plat de fusta, per reposar la paella
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts, la tripa i les cocotxes de bacallà, i les reservem.
Seguidament, en una paellera per sis racions, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa i les cocotxes, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
A continuació, afegim l'arròs i un cassó de picada d'all i julivert, i ho deixem saltejar una mica. Tot seguit, afegim el fumet fins a l'alçada de les nanses, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts damunt del foc. Seguidament, ho fiquem en el forn a 180º, fins que l'arròs ja és cuit, i ja ho podrem treure a taula, amb el plat de fusta a sota, per tal de no cremar la taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.