Paella d'arròs amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres cullerots de marca per paelles( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Fumet de peix( el trobareu a les meves receptes)
  • Un picada feta amb: oli, alls i julivert
  • 400 grams de tripa de bacallà
  • 400 grams de cocotxes de bacallà
  • Aigua
  • Sal
  • Una fulla de llorer
  • Un tròs d'àpi
  • 500 grams d'arròs Montsia, tipus bomba

5 racions

Utensilis

Una paellera per sis racions
Un plat de fusta, per reposar la paella
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts, la tripa i les cocotxes de bacallà, i les reservem.
Seguidament, en una paellera per sis racions, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa i les cocotxes, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
A continuació, afegim l'arròs i un cassó de picada d'all i julivert, i ho deixem saltejar una mica. Tot seguit, afegim el fumet fins a l'alçada de les nanses, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts damunt del foc. Seguidament, ho fiquem en el forn a 180º, fins que l'arròs ja és cuit, i ja ho podrem treure a taula, amb el plat de fusta a sota, per tal de no cremar la taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: