Salsa de kiwis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una ceba picolada
  • Vuit kiwis( grocs o verds)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Maizena ( si cal )
  • Mantega

10 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Un atuel amb tapa, per guardar la salsa
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim a foc baix, la ceba picolada.
Tot seguit pelem els kiwis, els tallem a rossos menuts i els afegim en el cassó juntament amb la ceba.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim : un polsim de sal i pebre i l'aigua, segons la quantitat de salsa que vulguem fer.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit, passsem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fí en el cassó hon acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un dau de mantega, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Un cop aconsseguida la textura que desitgem, la deixem refredar i la guardem en l'atuell amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.

40min

Notes

Aquesta salsa, és molt adient tant per receptes de carns, aviram, porc i peixos.
Aquesta salsa, la podem fer tant amb kiwis verds, com grocs.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: