Magrana amb vi dolç

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tantes magranes com es desitgin per persones. Jo per dues persones en faig dues.

2 racions

Elaboració

Per desgranar-les només cal partir-les per la meitat i amb la mà de morter picar-les sobre el bol on es volen amanir. Veureu com es desgranen fàcilment.
Ho amaniu amb un bon vi dolç i si us ve de gust ho empolseu amb sucre.

10min

Notes

És una bona manera de menjar una de les millors fruites de tardor.
Es pot servir en bols transparents ja que val la pena disfrutar del color natural de la magrana.


Recepta de cuina de Magrana amb vi dolç

Com queden ben desgranats amb la mà de morter.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca i original aquesta recepte.
Nani Nolla diu:
M'agrada la cuina senzilla, fàcil i sana. I si és econòmica, encara millor. Gràcies pel comentari.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: