Arròs a la cassola amb conill, costella de porc , salsitxes i fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig conill tallats a trossos regulars
- Quatre tires de costella de porc tallada a trossos regulars
- Quatre salsitxes tallades a trossets
- Fredolics naturals, o un pot de 500 grams
- Un pebrot verd
- Un pebror vermell
- Una ceba picolada
- Una picada d'alls, julivert i oli d'oliva
- Oli d'oliva
- Sal
- 500 grams d'arròs bomba Montsià
- Tomàquet fregit
- Un litre de brou de verdures, de pot
- Moscatell
- Vermut
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : el conill, la costella i les salsitxes tot salpebrat. A part, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el pebrot vermell, el pebrot verd i la ceba, tot tallat a brunoise ben menuda. Tot seguit, afegim un cullerot de tomàquet fregit.
Quan ja és tot ben fregit, afegim : un raig de vermut negre i un raig de moscatell. Quan ja tenim aquest sofregit fet, l'afegim a la cassola amb les carns, i els fredolics saltejats.
Seguidament, afegim l'arròs ho remenem amb una espàtula de fusta, afegim tres cullerots de picada d'all i julivert, i tot seguit, afegim el brou de mica en mica, ben calent.
Corregim de sal, i anem afegint més brou, a mida que l'arròs ens ho demani, fins que veiem que ja és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, deixant reposar abans, uns cinc minuts.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2769 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.