Magret d'ànec amb salsa de kiwis i tempura de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Salsa de kiwis ( la trobareu a les meves receptes )
- Tempura de verdures per a dues persones ( la trobareu a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Primerament, fem la tempura de verdures com explico a la meva recepta, i la reservem en una safata amb un paper de cuina. Seguidament, fem la salsa de kiwis com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, amb l'ajud del ganivet filetejador, fem un engraellat a la part del greix, i el fiquem a la paella sense oli, durant set minuts d'una cara, i tres de l'altre.
Tot seguit, el fiquem en una safata plana pel forn, i l'enfornem durant cinc minuts més, i el retirem, tapant-lo amb un paper d'alumini, uns cinc minuts. En el moment de muntar els plats, filetegem el magret, i el repartim entre els dos plats, fent una semi-circunferencia a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fiquem la tempura de verdures. Tot seguit, cobrim el magret amb la salsa de kiwis, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Una safata per anar al forn
Un paella gran
Un ganivet filetejador
Un cassó mitjà
Una safata plana, amb un paper de cuina
Dos plats plans grans, de porcellana blanca
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.