Aperitiu de moixama i ous de guatlla amb salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc petit
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure els ous de guatlla uns set minuts.
Un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta i els pelem. Tot seguit, els tallem en dues meitats amb l'ajud d'un ganivet.
Agafem els talls de moixama, i els repartim per tot el voltant de la safata de porcellana.
Seguidament, a la part central, fiquem els ous de guatlla i a la part del rovell, fem un rèdol amb la mànega pastissera, amb la salsa rosa tal com explico a la meva recepta.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, per tal de fer un bon aperitiu.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.