Llagostins arrebossats amb cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cruixent de verdures per quatre persones(el trobareu a les meves receptes)
- 24 llagostins de mida gran
- Sal
- Quatre ous batuts
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una safata plana de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, pelem els llagostins tot reservant de pelar la cua, els salem, els passem per farina i ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, fins que són una mica rossets, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, fem un coixi en el centre de la safata de porcellana amb el cruixent de verdures, i anem ficant els llagostins arrebossats, per tot el voltant, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.