Llom amb pinya
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de llom a talls
- 1 pot de pinya de 1/2 kg al natural
- 1 cullerada de maizena
- 200 ML DE CALDO (1 pastilla)
- Oli, sal i pebre
5 racions
Elaboració
Salpebreu els talls de llom i fregiu-los lleugerament en una paella amb oli. Reserveu-los.
Aboqueu en una cassola el suc de pinya desfeta amb la maizena i el caldo nessesari per cobrir. Poseu-hi els talls de llom i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Talleu la pinya a trossets i fregiu-los en una paella, deixeu-los daurats.
Aboqueu-los damunt el llom, deixeu-los coure tot junt uns 5 minuts més.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1964 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.