Lluç a la francesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 1 cua de lluç
- 500 g de musclos
- 1 got de vi blanc
- 40 g de mantega
- 1 cullerada de farina
- 100 g de xampinyons
- 1/2 llimona
- 2 cebes
- Sal, oli i pebre
4 racions
Elaboració
Netegeu bé i coeu els musclos fins que s'obrin. Coleu el caldo i afegiu-hi el vi, una ceba trossejada, sal i pebre i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Renteu els xampinyons i talleu-los a lamines fines. Regueu-los amb el suc de llimona i fregiu-los amb la meitat de la mantega.
Treieu l'espina a la cua del lluç, salpebreu-lo i regueu-lo amb una mica de caldo preparat.
Poseu-la al forn a 180ºC durant uns 15 minuts.
Ofegueu la ceba amb la resta de mantega, poseu-hi la farina i el caldo colat i, deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Passeu la salsa per la batedora i, barregeu-hi els xampinyons i els musclos sense closques. Amb aquesta salsa cobriu la cua i serviu-la calenta.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1199 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.