Fideuà amb escamarlans
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cullerots de marca per paelles(la trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes
- Dotze escamarlans de mida gran
- 500 grams de fideus del nº2, fregits
- Oli d'oliva
- Conyac
- Sal
- Pebre negre en pols
- Picada d'oli, all i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
4 racions
Utensilis
Una paellera per sis racions
Una paella mitjana
Un cassó mitjà
Un plat de fusta
Un batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, pelem els escamarlans i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats. Quan ja s'han fregit dos minuts, els reguem amb un raig de conyac, els flamejem i els reservem.
A continuació, fiquem tres cullerots de marca a la paellera, afegim els fideus fregits i tres cullerots de picada d'all i julivert, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, corregim de sal, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus són mig cuits. És en aquest moment, que fiquem els escamarlans repartits per tot el voltant de la fideuà, i deixem que s'acabin de coure fins que veiem que els fideus s'aixequen, i això voldrà dir que ja són cuits.
En el moment de treure-ho a taula, fiquem un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.