Truita de la fonda
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 5 ous
- 1/2 kg de patates tallades a rodanxes fines
- 1 pebrot vermell de llauna
- 200 g de tonyina en oli
- 100 g de pésols congelats
- 1 ceba picada
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Poseu oli a escalfar en una paella per fregir les patates, la ceba y els pesols. Deixeu-ho escorrer i reserveu-ho.
Batre els ous, afegiu-hi la tonyina escorreguda i el pebrot picat. Incorporeu-hi las patates i la sal. Barregeu-ho bé.
Quallar la truita en una paella antiadherent amb una mica d'oli. Doneu-li voltes amb un plat perqué quedi daurada per tots costats.
Poseu servir-la amb mostasa o salsa de tomàquet.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.