Fideuà amb galeres
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cullerots de marca per paelles(la trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)
- Dotze galeres de mida gran
- Oli d'oliva
- Conyac
- Sal
- Pebre negre en pols
- 500 grams de fideus del nº2 fregits
- Tres cullerots de picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
Utensilis
Una paellera per sis racions
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les galeres salpebrades uns tres minuts, i tot seguit les flamegem amb un raig de conyac, i les reservem.
A continuació, en una paellera per sis racions fiquem tres cullerots de marca per paelles, els fideus fregits, i tres cullerots de picada.
Ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim el fumet de peix fins arribar a l'altura de les nanses. Corregim de sal, repartim les galeres pel volant de la fideuà, i fiquem la paellera en el forn a 180º
uns divuit minuts, fins que veiem que els fideus s'aixequen, i ja podrem treure la fideua a taula amb un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.
1h
Notes
Hi ha qui a les fideuas i els arrossos negres hi posa allioli, peró jo crec que si tenen bons ingredients i són gustosos, realment no deixa de ser un sacrilegi no creieu?
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3840 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.