Rap amb salsa de bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 500 g de rap a rodanxes
- 500 g de rovellons
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 1 vaset de conyac
- 1 vaset de crema de llet
- 1 culleradeta de farina
- Oli, sal i una punteta de sucre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli es fregeix la ceba tallada i bans que quedi color,s'hi afegeix els tomàques ratllats, es deixa coure uns 10 minuts, a continuació s'hi afegeix la meitat del rovellons i al cap de 5 minuts la farina, el conyac i despres la crema de llet. Saleu-ho i poseu-hi una punteta de sucre, es deixa coure tot plegat durant uns 20 minuts.
Després es retira del foc, es tritura amb la batedora electrica ies passa pel colador fi.
Aquesta salsa es col·loca novament en una cassola al foc i, quan arrenca el bull, s'hi afegeix els talls de rap i la resta del bolets.
Es deixa coure uns 10 minuts, sacsejant de tant en tant la cassola, perquè no s'enganxi al fons.
Se serveix calent en la mateixa cassola o bé en una plata amb la salsa per sobre.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.