Pastis de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de bacallà remullat (pessat en sec)
- 300 g de patates
- 250 g de tomàquets madurs (4 tomàquets)
- 3 ous
- 1 enciam
- 1 pot de maionesa
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Peleu les patates i coeu-les a trossos, quan estiguin quasi cuites, afegir-hi el bacallà sense pell ni espines.
Quan arrenqui el bull, retireu-lo del foc i deixeu-ho tapat uns 10 minuts.
Separeu el bacallà, i feu un puré amb les patates, després ajunteu-ho tot, comproveu com esta de sal i poseu-hi pebre.
Afegiu-hi els rovells d'ou i les clares montades a punt de neu. Poseu la pasta dins un motlle rodó de 22 cm untat amb margarina i paper de forn al fons, i coeu-lo durant uns 25 minuts a 180ºC.
Ratlleu el tomàquet i feu una salsa.
Quan es pastís estigui cuit, desenmotlleu-lo sobre una safata i deixeu-lo refredar.
Cobriu-lo amb les dues salses i poseu l'enciam tallat a la juliana pel voltant.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3270 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.