Espatlletes de conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlletes de conill
  • Samfaina(la trobareu a les meves receptes com a " la meva samfaina ")
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una safata plana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim les espatlletes salpebrades fins que són ben daurades i les reservem en la safata plana.
Seguidament en la mateixa cassola, fem la samfaina com explico a la meva recepta i quan està ben confitada afegim les espatlletes i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts i ja les tindrem llestes per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1162 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: