Magret d'ànec amb salsa de marc de cava i cruixents de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
2 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Una safata plana per anar al forn
Dos plats grans de pocellana blanca
Elaboració
Primerament, fem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, amb l'ajuda del ganivet de filetejar, fem un engraellat a la part del greix del pmagret, el salpebrem i el fiquem a la paella per la part del greix, uns set minuts, i després el girem i el deixem sofregir cinc minuts més.Tot seguit, el fiquem a la safata plana, i el fiquem en el forn a 180º, durant cinc minuts més, i el retirem tot tapant-lo amb un paper d'alumini, i el deixem reposar cinc minuts més.
Seguidament, el filetegem de manera que en surtin dotze talls.
En el moment de muntar els plats, fem una semi-circumferència a la part de dalt amb sis talls de pit i a la part de baix, fiquem un niu de cruixents de verdures.
Tot seguit, cobrim amb una mica de salsa els trossos de pit i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3270 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.