Llenguado amb salsa de calçots i patates bullides amb pell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració(330 grams)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Una patata mitjana
  • Salsa de calçots(la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un cassó gran
Una paella mitjana
Un plat pla gran de porcellana blanca

Elaboració

Primeramet, en un cassó amb aigua i sal, bullim la patata amb pell fins que està mig cuita.
Seguidament, en tallem tres rodelles d'un dit de gruix, i les fegim en una paella amb un raig d'oli fins que són daurades, i les reservem.
Seguidament, fem la salsa com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem el llenguado tot traient tant la pell de sobra com la de sota.
Tot seguit. el fiquem en una safata pel forn, el salpebrem, afegim un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva i l'enfornem a 180º, uns dotze minuts, fins que és cuit.
Seguidament, fiquem el llenguado en el plat, el cobrim amb la salsa, i a la part de baix del plat, fiquem les tres rodelles de patata cobertes amb una mica de salsa, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants llenguados com começals hi hagin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1157 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: