Ravolis amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de raviolis
- 600 grams de bacallà esqueixat
- Una ceba picolada
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Vi blanc
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
4 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rodona de pocellana blanca
Una cassola fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola amb aigua, mantega i un polsim de sal posem a coure els raviolis fins que són al "dente" i els resevem.
Seguidament, dessalem el bacallà i amb l'ajud d'un ganivet el picolem ben picolat.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben cuit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament afegim el bacallà, donem unes sacsejades amb l'ajud del mateix wok, i tot seguit afegim els raviolis escorreguts, corregim de sal i un cop cuits, els fiquem a la safata rodona, per servir-los a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.