Tall rodó de festa major
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 tall rodó o dos
- Uns ossos molsuts
- 4cebas
- 7pastanagues
- 4 grans d'all
- 4 tomàquets madurs
- Apit ipuerro
- Herbes farigola, orenga, llorer etc.
- Farina, sal i pebre
- Orellanes, panses i prunes.
- Vi ranci i conyac
Elaboració
Es rosteix el tall rodó amb uns quants ossos per fer el brou.Es salpebre generosament.
Quan esta daurat, es retiren els ossos i( en una olla es fa el brou ).Al tall rodó si tira la ceba, la pastanaga, l'all, l'apit i el puerro.Quan esta enrosit si afageix el tomaquet i les herbes fetes un manadet.Courem fins tindre
la carn, que punxanla es trobi cuita.
Es treu la carn i continua coent el sofregit,si tira dues culleradas de farina se li donen uns toms i si tira el vi ranci i el conyac, una mica del brou i es deix coure, es passa pel xines i es fa la salsa.
s'altegem les prunes, panses i orellanes,que es tenien en remull amb conyac i es posen a la salsa.
Tallem el rodó a tallets i el posem a la cassola d'amunt la salsa.
Ja es pot servir
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12347 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.