Allioli de poma
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos rovells d'ou
- Sal
- Oli d'oliva
- Una poma tipus golden
- Aigua
- Dos alls pelats (sense el cor)
6 racions
Utensilis
Un morter amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un setrill
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua fiquem la poma pelada, tallada a trossos menuts i la coem fins que és gairebé desfeta.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part en un morter amb un polsim de sal, aixafem els alls, afegim els rovells i seguidament remenem amb la mà de morter de forma circular tot afengint-hi l'oli amb un rajolí molt fí, fins aconsseguir la quantitat d'allioli desitjada. Tot seguit, amb l'ajud d'una cullereta de postres, anem afegint-hi la poma en la quantitat desitjada, i ja tindrem l'allioli per fer els plats que desitjem.
40min
Etiquetes: Salses L'enigmàtic mòn de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5432 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.