Fideus rossos amb escamarlans i calamarsons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de calamarsons de mida petita
- Dotze escamarlans mitjans
- Dos cullerots de marca per paelles
- Un cullerot de picada d'all,julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
- 400 grams de fideus del nº2 fregits
- Oli d'oliva
- Sal
- Fumet de peix
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una paellera per sis començals
Una paella gran
Un plat de fusta
Batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, netegem els calamarcets i pelem els escamarlans.
Seguidament, saltegem juns els calamarcets i els escamarlans, els flamegem amb un raig de conyac i ho reservem.
tot seguit en una paellera de sis racions, fiquem: la marca per paelles, els fideus fregits, els escamarlans i els calamarcets, ho remenem tot ben remenat i hi afegim el cullerot de picada d'all i julivert.
A continuació, ho remenem una mica, afegim el fumet fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus són cuits, i ja ho podrem treure-ho a taula amb el plat de fusta a sota per tal de no cremar la taula.
1h
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2157 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.