Bacallà al vapor amb crema de cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per vaporera
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de morro de bacallà dessalats
- 300 g de cigrons cuits
- Suc de mitja llimona
- 1 all
- Sal
- Pebre
- Aigua
- Un polsim de comí
- Una cullerada sop. de tahina
4 racions
Elaboració
Es posa el bacallà en un estri de coure al vapor amb la pell cap avall, aquest es posa en una olla o cassola amb un dit d'aigua sense que arribi a tocar-la.
Es cou amb la cassola tapada durant uns 5 minuts (depèn del gruix del trossos de bacallà).
Mentrestant, es trituren els cigrons juntament amb el suc de llimona, dos o tres cullerades d'aigua,la tahina (pasta de sèsam), all, sal, pebre i un polsim de comí. Cal que no quedi excessivament espès, sinó com una crema suau. Si cal, s'hi afegeix una mica més d'aigua.
Es serveix en plats individuals amb un llit de crema de cigrons, el tall de bacallà a sobre i s'acaba amb un raig d'oli d'oliva per sobre del bacallà.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.