Rosbif de vedella
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Entre 700gr i 1 kg de vedella lligada
- Sal
- Pebre
- 1 gotet de vi negre
- 1 gotet de xerès o vi blanc
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
-Salpebrem la carn lligada (a la carnisseria ens la poden lligar ) i la posem a la cassola amb oli molt calent. L'enrossim per totes bandes durant 5 minuts.
-Posem la carn a una safata de forn. Hi posem el vi negre i el xerès (ó vi blanc) i el posem al forn (preescalfat a 200º) durant uns 15 minuts.
-Treiem la carn del forn.
-Reservem a part el suc que queda a la safata.
-La carn la posem en una altra safata perquè mentre es va refredant deixa anar un suc vermell que no sol agradar
-Una vegada freda, la posem a la nevera.
-Servim la carn tallada, amb una mica de pebre i sal.
-El suc que queda a la safata quan la treiem del forn que hem reservat , el posem en un vol a part . Aquest suc es tira per sobre la carn. En lloc del suc, si pot tirar un raig d’oli
-Normalment, s’acompanya amb unes torradetes o puré de patates,…
NOTA: El temps de cocció és molt relatiu, tot depén de si us agrada més cuita o crua, normalment es fa crua.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.