Bacallà Cap Salou
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà de 250 grams cadascun (aproximadament)
- Allioli de poma
- Sofregit de tomàquet
- Patates a lo pobre
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Quatre plans grans de porcellana blanca
Una placa plana pel forn
Una espàtula plana metal·lica gran
Una paella gran
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, farem lallioli de poma com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Tot seguit, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, dessalem el bacallà, l'enfarinem i el fregim amb oli d'oliva, fins que el tenim ben daurat, i el reservem.
Tot seguit, a la placa per anar al forn amb un paper sulfuritzat, fem quatre llits amb patates a lo pobre, afegim una capa de sofregit de tomàquet pel damunt i tot seguit fiquem el llom de bacallà a sobre, el cobrim amb l'allioli de poma i ho enfornem a 180º, fins que l'allioli és daurat.
Seguidament, amb l'ajud de l'espatula plana els anem ficant cadascun en el seu plat, i ja els podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.