Bacallà Cap Salou

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà de 250 grams cadascun (aproximadament)
  • Allioli de poma [Veure recepta]
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Patates a lo pobre [Veure recepta]
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Quatre plans grans de porcellana blanca
Una placa plana pel forn
Una espàtula plana metal·lica gran
Una paella gran
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, farem lallioli de poma com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Tot seguit, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, dessalem el bacallà, l'enfarinem i el fregim amb oli d'oliva, fins que el tenim ben daurat, i el reservem.
Tot seguit, a la placa per anar al forn amb un paper sulfuritzat, fem quatre llits amb patates a lo pobre, afegim una capa de sofregit de tomàquet pel damunt i tot seguit fiquem el llom de bacallà a sobre, el cobrim amb l'allioli de poma i ho enfornem a 180º, fins que l'allioli és daurat.
Seguidament, amb l'ajud de l'espatula plana els anem ficant cadascun en el seu plat, i ja els podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: