Llom de porc a la crema amb ametlles laminades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams d'ametlles laminades
- Dotze talls de llom no gaire gruixuts
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
- Pebre negre en gra
- Nata líquida
- Maizena
- Mitja ceba tendra picolada
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un cassó gran
Una safata plana metal·lica amb un paper sulfurat
Elaboració
Primerament, en una safata metal·lica amb un paper sulfurat fiquem a torrar les ametlles laminades fins que estan una mica daurades i les reservem,
Seguidament salpebrem els talls de llom, els enfarinem, els fregim amb l'oli d'oliva i els fiquem a la safata de porcellana ben posats.
Tot seguit, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva sofregim la ceba picolada, un grapat de grans de pebre negre, i un bon grapat d'ametlles torrades.
Tot seguit afegim la nata líquida, ho corregim de sal i si cal afegim una mica de maizena amb un rajolí d'aigua freda fins aconsseguir una salsa fina i homogènia.
Seguidament, amb aquesta salsa cobrim els talls de llom de la safata i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.