Vinagreta de mel i mostassa amb vinagre de cava, per amanides
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cullerades de mel
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una cullerada de mostassa a l'antiga
- Oli d'oliva
- Un raig de vinagre de cava
10 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic
Elaboració
En un bol de vidre fiquem: el vinagre, la mostassa, la mel, un polsim de sal i pebre negre, i tot seguit batem amb el batedor de varetes, afegint-hi l'oli d'oliva en un rajolí molt fí fins aconseguir la quantitat de vinagreta desitjada i la guardem a la nevera en el biberó de plàstic fins el moment de fer-la servir.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2381 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.