Costelletes de xai letxal a la Villeroi amb patatetes a la parisien
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze costelles de xai letxal
- Beixamel per dotze costelles (la trobareu a les meves receptes)
- Boletes de patates a la parisien (les trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Pa ratllat
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata de plàstic plana
Una paella gran
Una safata plana pel pa ratllat
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Una mà de morter
Quatre plats grans de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem les boletes de patata a la parisien com explico a la meva recepta i les reservem. Tot seguit, fem la beixamel com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, amb l'ajud de la mà de morter, aixafem una mica les costelles, les salpebrem, les banyem amb la beixamel i les deixem ben planes a la safata de plàstic, untada amb una mica d'oli d'oliva, una hora en el congelador.
A continuació, agafem les costelles del congelador, les passem per ou batut, per pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, i quan són fregides al nostre gust, les fiquem de tres en tres a la part de dalt del plat, entrecreuades.
Tot seguit, a la part de baix, fem una muntanyeta amb deu patatetes en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
2h
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.