Filets de roger amb salsa d'olives negres i parmentier de patata
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier de patata (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa d'olives negres (la trobareu a les meves receptes)
- Vuit rogers de mida mitjana filetejats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Dos cassons grans
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem i filetegem els rogers, els fiquem a la safata metal·lica amb la pell a sota, els salpebrem, afegim un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, uns set minuts, i els reservem.
A part, fem la salsa d'olives com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, fem el parmentier de patata com explico a la meva recepta, i el reservem.
En el moment de muntar els plats, a la part de dalt fiquem quatre filets de roger amb la pell a sota, els cobrim amb una mica de salsa d'olives, i a la part de baix del plat, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el parmentier de patata, fem tres tires a lo llarg, i les espolsem amb un polsim de julivert picolat, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.