Castanyola (Palometa) estofada amb romesco i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de palometa tallada a tacs regulars
- Sis patates mitjanes
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Sis cullerots de romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Julivert picolat
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem el romesco i el reservem.
A continuació, pelem les patates, les tallem escantonades i les reservem cobertes d'aigua.
Seguidament, fiquem un got de conyac a la cassola marinera, i quan és calent el flamegem.
Tot seguit, afegim sis cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes sense parar.
A continuació, afegim vuit cullerots de fumet i incorporem les patates escantonades, i deixem que coguin a foc baix.
Quan les patates són mig cuites, afegim els tacs de castayonla salpebrats i deixem que coguin juntament amb les patates.
Seguidament, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.