Ous ferrats amb xixorrites
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos ous grans
- Sal
- Oli d'oliva
- 100 grams de xixorrites
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els fiquem en el centre del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les xixorrites i un cop estiguin fregides, les fiquem pel damunt dels ous ferrats, i ja ho podrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants plats com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina de tardor Esmorzars de forquilla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.