Conill a la graella amb allioli de codony i mongetes del ganxet saltades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues espatlles de conill
- Dues cuixes de conill
- Dos trossos de la ronyonada
- Allioli de codony (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- 300 grams de mengetes del ganxet cuites
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata de porcellana blanca rectangular
Un morter amb la seva mà
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem les mongetes del ganxet i les reservem.
Seguidament, amb un ganivet filetejador, fem uns talls longitudinals a les peces de conill, i les fiquem salpebrades damunt la graella elèctrica i les anem girant de tant en tant, fins que el conill és cuit al nostre gust.
A part, fem l'allioli de codony com explico a la meva recepta, i un cop està fet, anem untant els talls de conill, i els fiquem a la part de dalt de la safata, i a la part de baix, repartim les mongetes saltades, les espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de la graella La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.