Conill a la graella amb allioli de codony i mongetes del ganxet saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues espatlles de conill
  • Dues cuixes de conill
  • Dos trossos de la ronyonada
  • Allioli de codony (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • 300 grams de mengetes del ganxet cuites

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata de porcellana blanca rectangular
Un morter amb la seva mà
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem les mongetes del ganxet i les reservem.
Seguidament, amb un ganivet filetejador, fem uns talls longitudinals a les peces de conill, i les fiquem salpebrades damunt la graella elèctrica i les anem girant de tant en tant, fins que el conill és cuit al nostre gust.
A part, fem l'allioli de codony com explico a la meva recepta, i un cop està fet, anem untant els talls de conill, i els fiquem a la part de dalt de la safata, i a la part de baix, repartim les mongetes saltades, les espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: