Fideus en champinyons i pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 gr de fideus del nº 2.
- 100 gr de champinyons laminats.
- 150 gr de pernil tallat a taquets.
- 4 cullerades soperes de tomata freixida.
- 1 culleradeta de herbes provensals.
- Aigua o caldo de carn.
- Sal i oli.
4 racions
Utensilis
Jo he utilitzat la Fussion Cook.
El temps esta calcular per fer-lo en la Fussion
Elaboració
Posar en una cassola el oli i sofreixir els champinyos i el pernil.
Dixar dorar una miqueta.
Afexir la tomata i donarli unes voltetes, possar els fideus i deixarlos sofrexir, afixir les herbes provensals, i possar el aigua o el caldo ( jo he utilitzat caldo, si li poseu aigua també li podeu posar una pastilleta per donar-li algo mes de sabor).
Dixem coure els fideus, han de quedar sequets.
Si feu anar la FussionCook el temps de coure la pasta que a mi casi no en falla mai, es posar la mitat del temps que indica el paquet i abans de que se acabe el ultim minut apagar l'olla i despresurar a má i rapidet.
10min
Etiquetes: Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.