Supremes de lluç "Orly" amb anelles de ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de lluç d'uns 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pasta "Orly" (la trobareu a les meves receptes)
- Setze anelles de ceba (les trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Una safata plana metal·lica amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, quan comprem el lluç demanem que ens el tallin en supremes d'uns 200 grams aproximadament.
Seguidament, salem les supremes i les passem per la pasta "Orly" que hem fet seguint la meva recepta, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són cuites i daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Tot seguit, fem les anelles de ceba com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les posem com a guarnició a la safata de porcellana, per acompanyar les supremes de lluç, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.