Supremes de lluç "Orly" amb anelles de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç d'uns 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pasta "Orly" (la trobareu a les meves receptes)
  • Setze anelles de ceba (les trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Una safata plana metal·lica amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, quan comprem el lluç demanem que ens el tallin en supremes d'uns 200 grams aproximadament.
Seguidament, salem les supremes i les passem per la pasta "Orly" que hem fet seguint la meva recepta, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són cuites i daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Tot seguit, fem les anelles de ceba com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les posem com a guarnició a la safata de porcellana, per acompanyar les supremes de lluç, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2589 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: