Orades al forn sobre llit de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre orades de ració (330 grams cadascuna aproximadament)
- Sis porros
- Tres cebes mitjanes
- Tres pastanagues mitjanes
- Tres pebrots verds
- Quatre tomàquets vermells
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una taronja
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rectangular refractària de mida gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, saltem totes les verdures tallades en juliana salpebrades, fins que estiguin ben cuites, i les repartim per tota la base de la safata refractària.
Seguidament, netegem i escamem les orades, amb l'ajud d'un ganivet filetejador fem dos talls longitudinals a cada orada, i els hi fiquem mitja rodantxa de taronja clavada en el tall.
A continuació, les posem damunt el llit de verdures, les salpebrem i les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, i les enfornem a 180º, fins que veiem que les orades ja són cuites al nostre gust, i les servirem a taula amb la safata refractària, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera Cuina per les festes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2761 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.