Orades al forn sobre llit de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre orades de ració (330 grams cadascuna aproximadament)
  • Sis porros
  • Tres cebes mitjanes
  • Tres pastanagues mitjanes
  • Tres pebrots verds
  • Quatre tomàquets vermells
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una taronja
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rectangular refractària de mida gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, saltem totes les verdures tallades en juliana salpebrades, fins que estiguin ben cuites, i les repartim per tota la base de la safata refractària.
Seguidament, netegem i escamem les orades, amb l'ajud d'un ganivet filetejador fem dos talls longitudinals a cada orada, i els hi fiquem mitja rodantxa de taronja clavada en el tall.
A continuació, les posem damunt el llit de verdures, les salpebrem i les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, i les enfornem a 180º, fins que veiem que les orades ja són cuites al nostre gust, i les servirem a taula amb la safata refractària, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2761 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: