Platillo de carn magre i cansalada amb carxofes i pèsols
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carn magre tallada a tacs regulars
- 400 grams de cansalada de panxeta tallada a tacs regulars
- 300 grams de pèsols congelats
- 400 grams de carxofes congelades
- Aigua
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Sal
- Una branca de julivert
- Una ceba picolada
- Quatre alls aixafats
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Dues fulles de llorer
- Mig got de vi ranci
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca de julivert, posem a coure les carxofes i els pèsols fins que estiguin cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la carn magre i la cansalada salpebrades, i quan veiem que ja són una mica daurades, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, el llorer i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim el vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui fins que les carns estiguin mig cuites.
A continuació, afegim les carxofes i els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que veiem que ja és cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2072 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.