Endivies al forn amb romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis endivies de mida grossa
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Quatre plats plans grans
Elaboració
Primerament, tallem les endivies en quatre trossos a lo llarg, i les posem en una safata refractaria salpebrades i amb un raig d'oli d'oliva.
Seguidament, fem el romesco com explico a l meva recepta i el reservem.
Quan les endivies ja són cuites, en fiquem sis trossos a la part de dalt del plat en forma de ventall, i a la part de baix del plat fem un niu amb una mica de romesco, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.