Lacón a la gallega
Categoria:
Carns
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de Lacón de porc al forn tallat a rodanxes que ens preparan a la carnisseria (el tros d’una peça tallat)
- 2 o 3 Patates
- Pebre vermell picant
- Oli d'oliva verge extra
- Sal gruixuda
2 racions
Elaboració
Coem les patates senceres rentades i pelades en una cassola fins que estiguin ben toves.
El temps de cocció varia molt ja que depèn del grans que siguin les patates.
Per saber si ja estan cuites les punxem amb un escuradents o amb la mateixa forquilla, comprovant que el centre aquesta tou.
Una vegada que són a punt les traiem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes.
Les col.loquem cobrint tot el possible el fons d'un plat.
Escalfem el lacón al microones durant 1 minut.
Això ho fem únicament perquè agafi una mica de calor ja que el lacón ja està fet i no necessita cuinar-lo.
Col.loquem el lacón sobre de les patates i ho ruixem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
A sobre empolvorem amb pebre vermell al gust i una mica de sal gruixuda.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.