Amanida de macarrons amb escalivada i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de macarrons
  • Dos pebrots vermells
  • Dues albergínies de mida mitjana
  • Quatre tomàquets vermells de mida grossa
  • Dues llaunes de filets d'anxova amb oli d'oliva
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un ratllador

Elaboració

Primerament en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una safata fonda, posem els pebrots, les albergínies i els tomàquets, espolsats amb sal, un bon raig d'oli i un dit d'aigua, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que tot plegat és escalivat, ho traiem del forn i ho emboliquem amb uns papers de diari i ho deixem refredar.
Seguidament, pelem els pebrots i les albergínies, les tallem en quadrets menuts i ho fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, ratllem els tomàquets escalivats i els barregem en el bol de vidre.
A continuació, tallem els filets d'anxova en trossos menuts i els barregem amb la resta d'ingredients. Seguidament, afegim els macarrons i els barregem amb l'escalivada, ho salpebrem, i ho reguem amb força oli d'oliva, i ja ho podrem repartir a la safata de porcellana, i ho servirem a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: