Salsa romesco
Ingredients
- 2 pebrots de romesco
- Un grapat d'ametlles torrades
- Un grapat d'avellanes torrades
- 10 alls escalivats
- Un all cru
- Una tomaca grossa vermella escalivada
- Sal, i oli d'oliva verge
- Un raget de whisky
- Una cullerada petita de sucre
- Unes fulles de julivert
- Bitxo a gust, si es vol
Utensilis
Una trituradora elèctrica.
Elaboració
Escaldarem els pebrots de romesco
Escalivarem els alls, els pelarem i posarem en un bol
Escalivarem també la tomaca
Pelarem els alls, i els posarem en un bol amb la tomaca pelada, el sucre, les ametlles i avellanes pelades torrades, la polpa dels pebrots de romesco, el julivert, l'all cru, el whisky, i sal.
Anirem afegint oli poc a poc, com si fessim una maionesa, hasta que la salsa estigui fina i cuallada.
Podem afegir-hi bitxo, si ho desitgem.
30min
Notes
questa saldsa, també podria servir pels calçots.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3680 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.