Navalles a la graella amb vinagreta de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos paquets de navalles fresques (24 navalles)
- Un manat de porradell
- Una ceba tendra
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagre de poma
- Mostassa a l'antiga
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana
Unes pinces per la graella
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre fiquem: el manat de porradell picolat, la ceba picolada molt petita, una cullerada de mostassa, un raig de vinagre, i oli d'oliva.
Tot seguit, ho remenem amb l'ajud del batedor de varetes, i ho reservem.
A continuació, netegem les navalles a raig d'aixeta en posició vertical, i les posem damunt la graella fins que s'obrin, els hi retirem mitja clova i les acabem de coure dos minuts.
Seguidament, fiquem les navalles ben col·locades a la safata de porcellana, les reguem pel damunt amb la vinagreta de verdures, i ja les podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.