Cebetes caramelitzades
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de cebetes de platillo
- 100 cc de vi negre
- 100 cc d'aigua
- 50 cc d'oli
- Una culleradeta de sucre
- Sal
3 racions
Elaboració
La primera cosa que farem serà escaldar les cebetes per poder-les pelar amb més facilitat. Si tallem les dues puntes, les pelarem fàcilment.
A continuació les posem a la paella amb l'oli, les salem i les fregim durant 5 minuts, remenant perquè vagin agafant color, sense que es cremin.
Afegim el vi i l'aigua.
Quan comencin a bullir, abaixem el foc i les deixem fer semitapades, a foc lent, durant uns 15 minuts, fins que quedin una mica toves i es beguin quasi tot el líquid.
Afegim el sucre i el deixem caramelitzar sense parar de voltejar-les, durant uns 3 minuts.
Les deixen refredar una mica i ja estan llestes per menjar.
25min
Notes
El més entretingut d'aquest plat, és pelar les cebetes. Convé tenir-les pelades amb antelació. Les poden fer el dia abans de menjar-les i així les tindrem a punt quan ens calguin.
És un acompanyament molt adequat per plats de carn. Queden molt bones.
Etiquetes: Acompanyament Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
23644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.