Menestra de carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 kg de carxofes
- 3 alls
- 100 g de bacó fumat
- 1 cullerada de farina
- Oli
- Sal
3 racions
Elaboració
Netegem bé les carxofes i les tallem per la meitat.
Les untem amb llimona perquè no es posin negres.
Les posem en una cassola i afegim aigua just fins que quedin cobertes.
Desfem una cullerada de farina amb una mica d'aigua i la barregem amb tres cullerades d'oli.
Tirem la barreja per sobre de les carxofes, barregem amb l'aigua i les deixem bullir durant 20 minuts.
Escorrem les carxofes i les posem en una safata de forn.
Tallem els alls i el bacó a rodanxetes, els fregim i li afegim una mica del suc de bullir les carxofes.
Ho tirem per sobre de les carxofes i les fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts.
Fetes d'aquesta manera queden molt bones.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.