Menestra de carxofes

Ingredients

  • 1,5 kg de carxofes
  • 3 alls
  • 100 g de bacó fumat
  • 1 cullerada de farina
  • Oli
  • Sal

3 racions

Elaboració

Netegem bé les carxofes i les tallem per la meitat.
Les untem amb llimona perquè no es posin negres.
Les posem en una cassola i afegim aigua just fins que quedin cobertes.
Desfem una cullerada de farina amb una mica d'aigua i la barregem amb tres cullerades d'oli.
Tirem la barreja per sobre de les carxofes, barregem amb l'aigua i les deixem bullir durant 20 minuts.
Escorrem les carxofes i les posem en una safata de forn.
Tallem els alls i el bacó a rodanxetes, els fregim i li afegim una mica del suc de bullir les carxofes.
Ho tirem per sobre de les carxofes i les fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts.
Fetes d'aquesta manera queden molt bones.

30min


Recepta de cuina de Menestra de carxofes

Jo també he afegit uns quants pèsols

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: