Cargols de mar punxencs amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de cargols de mar punxencs
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una pastanaga pelada
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Quatre escuradents metàl·lics
Tres bols de vidre mitjans
Dos bols de vidra grans
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, api, ceba i pastanaga, fem coure durant uns quinze minuts els cargols, i quan ja són cuits, els escorrem i els deixem refredar.
A part, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el repartim entre els bols de vidre petits.
Seguidament, repartim els cargols en els dos bols de vidre grans, i ja els podrem servir a taula per tal de fer l'aperitiu.
30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2056 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.