Sopa de peix cremosa
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 porro gros.
- 100g g de ceba.
- 100 g de pastanagues.
- 3 grans d'all.
- 1 curellerada de tomáquet concentrat.
- 100 cc de vi blanc.
- 75cc de conyac.
- 1 kg de cap de rap.
- 50 gr de crema d'arros
- 1 ramet ( llorer, farigola, julivert)
- Julivert trinxat.
6 racions
Elaboració
Sofregiu primerament en un cassó de fons gruixut o cassola, amb oli, la ceba i pastanagues. Afegui-hi el porro tallat a rodanxes, desprès el tomàquet concentrat i l'all, i a continuaciò el peix a trossos, barregeu-ho tot i afegiu-hi el vi, dexeu que sévapori quasi per complet i llavors, tireu-hi el conyac, enceneu-lo
i un cop apagada la flama, afegiu-hi 2 litres d'aigua calenta i el ramet lligat, sal i pebre, dexeu que bulli normal uns 30 minuts. Després traieu el peix i el ramet i passeu-ho pel colador xinés, torneu-ho al foc i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la crema d'arrós, desfeta en 125 cc d'aigua freda deixant que bulli 10 minuts mes. Llavors s'hi tira el peix esmicolat i un xic de juli`'ert trinxat.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.