Arròs a la cassola amb ànec, costella de porc i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig ànec tallat a trossos menuts
  • Cinc tires de costella tallada a trossos menuts
  • 400 grams de carxofes congelades
  • Mig pebrot vermell
  • Mig pebrot verd
  • Una ceba picolada
  • Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Mig got de conyac
  • Mig got de vermut de Reus
  • Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsia

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els trossos d'ànec, la costella , les carxofes, els pebrots picolats i la ceba picolada.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el vermut i el conyac, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs, ho remenem una mica, hi afegim dos cullerots de picada, ho cobrim amb el brou de pollastre, i deixem que vagi coent com si es tractés d'un rissoto, afegint-hi brou si fos necessari,fins que el tinguem cuit al nostre gust.
Tot seguit, corregim de sal, i l'acabem de coure en el forn cinc minuts, i ja el podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: