Arròs a la cassola amb ànec, costella de porc i carxofes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig ànec tallat a trossos menuts
- Cinc tires de costella tallada a trossos menuts
- 400 grams de carxofes congelades
- Mig pebrot vermell
- Mig pebrot verd
- Una ceba picolada
- Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Mig got de conyac
- Mig got de vermut de Reus
- Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsia
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els trossos d'ànec, la costella , les carxofes, els pebrots picolats i la ceba picolada.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el vermut i el conyac, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs, ho remenem una mica, hi afegim dos cullerots de picada, ho cobrim amb el brou de pollastre, i deixem que vagi coent com si es tractés d'un rissoto, afegint-hi brou si fos necessari,fins que el tinguem cuit al nostre gust.
Tot seguit, corregim de sal, i l'acabem de coure en el forn cinc minuts, i ja el podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1813 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.