Magret d'ànec a la graella amb patata a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una patata a la papillot (la trobareu a les meves receptes)
- Un magret d'ànec de mida gran (600-800 grams aproximadament)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Dos plats grans de porcellana
Una safata plana per anar al forn
Un ganivet per filetejar
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament, fem la patata a la papillot com explico a la meva recepta, i la reservem embolicada.
Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet fi, fem un engraellat per les dues cares del magret, i el posem a la graella uns dotze minuts.
Tot seguit, deixem que refredi una mica, i el tallem a talls una mica fins per tal que en surtin uns dotze talls, i els acabem de coure a la graella fins que estiguin cuits al nostre gust.
Ja per acabar el plat, repartim sis talls a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva.
Tot seguit, retirem el paper d'alumini de la patata, la tallem en dues meitats a lo llarg, les espolsem amb: sal, pebre vermell i oli d'oliva, i en fiquem mitja patata a la part de baix de cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1152 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.