Tonyina a la graella amb mongetes del ganxet fregides
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos talls de tonyina d'un dit de gruix
- Quatre alls laminats
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Sal
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una espàtula metàl·lica plana
Dos plats plans grans
Un biberó de plàstic
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Elaboració
Primerament en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes i els alls laminats, fins que tot plegat estiguin ben cuites les mongetes, i les reservem.
A part, amb la batedora elèctrica fem una picada amb: un all, oli d'oliva i julivert picolat, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
A continuació, salem els talls de tonyina, i les posem a coure a la graella, i quan veiem que ja són cuits d'una cara, els hi donem la volta i deixem que s'acabin de coure al nostre gust.
Ja per acabar el plat, fiquem un tall de tonyina en cada plat, els reguem amb una mica de picada del biberó, i com acompanyament fiquem un niu de mongetes fregides, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.