Ous amb beixamel i musclos
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous, 1/2 kg de musclos, 100 g de formatge emmental ratllat, 250 ml de llet, 30 g de mantega, 2 cullerades d'oli, 1 ceba, 2 cullerades de maizena, 50 ,l de vi blanc, sal
4 racions
Elaboració
Bulliu els ous durant 10 minuts, passar-los per aigua freda, peleu-los i partu-los per la meitat de dalt a baix. Treieu els rovells i reserveu-los.
Renteu els musclos, rasoeu-los i en un caldo amb la ceba i el vi, poseu-los a bullir fins que s'obrin. Reserveu el caldo i coleu-lo.
Feu un picadeillo amb els rovells i la carn dels musclos i ompliu els ous. Poseu-los en una safata que pugui anar al forn.
Barregeu en un cassó la mantega i el oli, feu una beixamel, afegint-hi la farina, la llet a poc a poc, sal i deixeu-ho coure, afegir-hi un mica del caldo dels musclos. Remeneu-ho i deixeu que cogui fins que espessi.
Aboqueu la beixamel per damunt dels ous i s'hi sobren musclos barregeu-los amb la salsa.
Empolseu-los amb formatge ratllat iposeu-los al gratinador del forn fins que es daurin.
Serviu-los tot seguit.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.