Patates tallades en quadrats fregides amb salsa d'anxoves
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa d'anxoves calenta
- Oli d'oliva
- Un quilo de patates mitjanes
- Sal
- Una llauna d'anxoves amb oli d'oliva
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta, amb els filets d'anxova tallats a trossos ben remenats.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en quadrats de mida mitjana, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva fins que estiguin cuites, i les fiquem en un bol de vidre.
A continuació, afegim la salsa d'anxoves amb els filets trossejats i ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana per servir-ho a taula per tal de fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és com les patates braves, però en comptes de salsa de braves, porta salsa d'anxoves.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.